Vergunningen

Wil je doorontwikkelen of veranderen je bedrijfsactiviteiten? Dan kan het zijn dat je een Omgevingsvergunning nodig hebt.

Kennismaking

Passen we bij elkaar? We ontdekken wie je bent, wat je ambities en uitdagingen zijn en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Voorstel aanpak

We adviseren je over de juiste aanpak en stemmen met elkaar af wat wij voor jou kunnen betekenen.

Uitvoering aanpak

Aan de slag. We zetten de benodigde stappen om jouw doelen te behalen en blijven continu met elkaar in contact over de voortgang.

Betrokken blijven

Alles gereed? Ook daarna blijven we betrokken als jouw adviseur en houden we je proactief op de hoogte als er iets speelt wat voor jou van toepassing is.

Begeleiden van vergunningsprocedures

Wil je in het buitengebied een bouwproject realiseren? Denk je over een uitbreiding met een nieuwe stal of schuur? Of ben je van plan een stuk grond in te richten voor een camping of zorgboerderij? Wij helpen je bij de vergunningsprocedures. Zo kun jij je bedrijf toekomstbestendig inrichten.

Omgevingsvergunning Natura 2000-activiteit

Heeft jouw bedrijf of project een significant effect op een Natura 2000-gebied? Dan heb je een Omgevingsvergunning nodig.

Omgevingsvergunning Natura 2000-activiteit

Omgevingsvergunning bouw

Ga je bouwen? Houd er rekening mee dat je in veel gevallen een Omgevingsvergunning bouw moet aanvragen.

Omgevingsvergunning bouw

Milieutoestemming

Heeft jouw bedrijf effect op het milieu? Dan ben je wettelijk verplicht om over de juiste milieutoestemming te beschikken. 

Milieutoestemming

Voor diverse sectoren

Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring helpen we ondernemers uit diverse sectoren toekomstbestendig ondernemen. Heb je vragen over actualiteiten of uitdagingen binnen jouw sector? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd in welke sectoren we actief zijn?

Neem contact op met Karlijn

Wil je meer weten over de expertises die we te bieden hebben of ben je benieuwd of we jou verder kunnen helpen? Neem contact op met Karlijn Waaijman. Zij kan je er alles over vertellen.

Scroll naar boven