Over De Omgevingsadviseurs

Wij zijn De Omgevingsadviseurs. Als gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en milieu helpen we ondernemers toekomstbestendig en succesvol ondernemen en ontwikkelen in het buitengebied.

Succesvol en toekomstbestendig ondernemen en ontwikkelen in het buitengebied

De Omgevingsadviseurs is er voor ondernemers, initiatiefnemers en ontwikkelaars in het buitengebied. Voor doorpakkers en veranderaars die vooruitkijken en verder willen.

Van strategiebepaling tot vergunningaanvraag

Voor elke ondernemer is z’n locatie essentieel voor succes. Juist nu de vraagstukken steeds groter en uitdagender worden, is goede begeleiding en advies van levensbelang. Met een veelzijdig team staan we je daadkrachtig bij vanuit verschillende expertises op het vlak van ruimtelijke ordening en milieu. Van strategiebepaling en omgevingsonderzoek tot vergunningaanvraag en begeleiding richting overheden, politiek en omgeving.

We zijn van oudsher thuis in de agrarische sector. Daar liggen onze roots. Vanuit deze basis hebben we de afgelopen jaren onze expertise uitgebreid naar andere sectoren in het buitengebied. Uiteraard met behoud van onze agrarische focus. En gebaseerd op onze drive om – net zoals onze klanten – vooruit te kunnen en te groeien.

Onderdeel Countus Groep

Zo staan we continu naast onze opdrachtgevers. Helpen we doorpakkers doorpakken en veranderaars vernieuwen. En dragen we actief bij aan succesvol ondernemen in het buitengebied. De Omgevingsadviseurs. Onderneem het zeker.

De Omgevingsadviseurs is onderdeel van de Countus Groep. We kunnen – als het traject daarom vraagt – dan ook makkelijk en snel de expertises van onze collega-adviseurs inschakelen. Bovendien zijn we altijd dichtbij. Wel zo prettig.

 

Kennismaking

Passen we bij elkaar? We ontdekken wie je bent, wat je ambities en uitdagingen zijn en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Voorstel aanpak

We adviseren je over de juiste aanpak en stemmen met elkaar af wat wij voor jou kunnen betekenen.

Uitvoering aanpak

Aan de slag. We zetten de benodigde stappen om jouw doelen te behalen en blijven continu met elkaar in contact over de voortgang.

Betrokken blijven

Alles gereed? Ook daarna blijven we betrokken als jouw adviseur en houden we je proactief op de hoogte als er iets speelt wat voor jou van toepassing is.

Aan de slag?

Heb je uitdagingen voor jouw locatie in het buitengebied? Dan helpen wij je graag. Neem contact op met Robert Kamphuis voor een vrijblijvende kennismaking.

Scroll naar boven