Expertises

Ben je actief in het buitengebied? Dan merk je dat de wet- en regelgeving steeds complexer wordt. Streef je naar een toekomstbestendige situatie? Dan is goede begeleiding en advies onmisbaar.

Kennismaking

Passen we bij elkaar? We ontdekken wie je bent, wat je ambities en uitdagingen zijn en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Voorstel aanpak

We adviseren je over de juiste aanpak en stemmen met elkaar af wat wij voor jou kunnen betekenen.

Uitvoering aanpak

Aan de slag. We zetten de benodigde stappen om jouw doelen te behalen en blijven continu met elkaar in contact over de voortgang.

Betrokken blijven

Alles gereed? Ook daarna blijven we betrokken als jouw adviseur en houden we je proactief op de hoogte als er iets speelt wat voor jou van toepassing is.

Toekomstbestendig ondernemen én ontwikkelen

De Omgevingsadviseurs is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu in het buitengebied. Vanuit een integrale aanpak helpen we je toekomstbestendig en succesvol ondernemen en ontwikkelen. Waar kunnen we jou bij helpen?

 

Onderzoeken

Heb je nieuwbouwplannen of wil je de functie(s) op jouw locatie wijzigen? Laat gedegen onderzoek doen.


Geuronderzoek
Flora- en fauna onderzoek
Mer-onderzoek

Ga naar onderzoeken

Omgevingsadvies

Wil je uitbreiden of een nieuw bedrijf starten? Wij achterhalen voor je of jouw toekomstplannen mogelijk zijn.


Locatiescan
Omgevingsplanwijziging

Ga naar omgevingsadvies

Vergunningen

Doorontwikkelen of veranderende bedrijfsactiviteiten: als ondernemer in het buitengebied heb je vergunningen nodig. 


Omgevingsvergunning Natura 2000-activiteit
Omgevingsvergunning bouw
Milieuvergunning

Ga naar vergunningen

Stikstofadvies

(Bouw)project realiseren in het buitengebied? Toon met een berekening aan dat jouw project niet te veel stikstof uitstoot.

 

 

 

Ga naar stikstofadvies

Milieuadvies

Dien een melding in voor een milieubelastende activiteit of vraag een Omgevingsvergunning milieu aan. Wij bekijken voor jou wat er nodig is.


 

Ga naar milieuadvies

Bouwadvies

Ga je een stal, opslag, bedrijfsgebouw of tweede woning bouwen? Dan moet je je aan allerlei regels houden. Wij begeleiden jouw bouwaanvraag.


 

Ga naar bouwadvies

Juridisch advies

Op het gebied van omgeving, ruimtelijke ordening en milieu wegen juridische aspecten vaak zwaar. Wij komen op voor jouw belangen.


 

Ga naar juridisch advies

Voor diverse sectoren

Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring helpen we ondernemers uit diverse sectoren toekomstbestendig ondernemen. Heb je vragen over actualiteiten of uitdagingen binnen jouw sector? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd in welke sectoren we actief zijn?

Neem contact op met Ginet

Wil je meer weten over de expertises die we te bieden hebben of ben je benieuwd of we jou verder kunnen helpen? Neem contact op met Ginet Ballast-Schultz.

Scroll naar boven