‘Ik laat geen kans onbenut’

Stefan ten Pierik is Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu bij De Omgevingsadviseurs. Lees meer over zijn rol en specialisatie in de intensieve veehouderij.

Ik ben Stefan ten Pierik, Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu. Vanuit mijn expertise ondersteun ik klanten bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van milieu, ruimtelijke ordening en stikstof. Ik ben gespecialiseerd in de intensieve veehouderij en vergunningprocedures en richt me op het vinden van oplossingen voor onze klanten.

Mogelijkheden vinden én benutten

Door mijn studie Dierwetenschappen (bachelor) en masters in Management en Economics en Dierwetenschappen en mijn achtergrond in de varkenshouderij heb ik veel kennis van de intensieve veehouderij en de wet- en regelgeving voor deze sector. Ik vind het dan ook een uitdaging om onze klanten bij de complexe regels te begeleiden. Want de regelgeving verandert continu. Daar waar ondernemers kunnen vastlopen, weet ik mogelijkheden te vinden én te benutten.

Het maximale uit een locatie halen

Naast projecten die gericht zijn op de in de intensieve veehouderij, ben ik betrokken bij vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Het is mijn doel om het maximale uit elke locatie te halen. Ik zoek naar innovatieve oplossingen en geef ideeën voor optimalisatie. Wat wil je voor de toekomst? Bedrijven zo efficiënt mogelijk inrichten vanuit grondig onderzoek, dat is wat mij typeert als adviseur en waar ik trots op ben.

‘Ik laat geen kans onbenut om het maximale resultaat te behalen voor mijn klanten’

Een volledig beeld van de situatie

Daar is nauwkeurigheid voor nodig. Ik bekijk daarom niet alleen de huidige situatie, maar onderzoek ook de oudere vergunningen van het bedrijf. Welke ontwikkelingsmogelijkheden kun je daar bijvoorbeeld uit afleiden? Zo krijg ik een volledig beeld van de mogelijkheden en uitdagingen van een project. Ik laat geen kans onbenut om het maximale resultaat te behalen voor mijn klanten.

Neem contact met mij op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van je bedrijf, de locatie of de omgeving eromheen? Ik adviseer graag over wat er mogelijk is. Neem gerust contact met mij op.

Scroll naar boven