‘Er zijn regels, maar ook veel oplossingen’

Robert Kamphuis is Directeur en Senior Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu bij De Omgevingsadviseurs. Ontdek meer over zijn achtergrond en drive.

Senior Adviseur Ruimtelijke Ordening & Milieu

Mijn naam is Robert Kamphuis. Als Directeur en Senior Adviseur Ruimtelijke Ordening & Milieu help ik ondernemers bij toekomstbestendig ondernemen in het buitengebied. Door de steeds veranderende wet- en regelgeving sta je als ondernemer voor heel wat uitdagingen. Ik help je graag om van je dromen werkelijkheid te maken.

Denken in oplossingen

Tijdens mijn loopbaan binnen adviesbureaus, besturen, overheden en de politiek ben ik uiteenlopende vraagstukken tegengekomen. Vanuit deze ervaring ken ik dus zowel de uitdagingen van de ondernemer als de denkwijze van ambtenaren en politici.

Ik merk dat veel ondernemers door de vele regels vast komen te zitten. En juist dán kom ik in actie. Trajecten die vastlopen weer vlottrekken, dat is mijn expertise. Want ja, er zijn regels. Maar er zijn ook heel veel oplossingen. Ik fungeer als de verbindende factor tussen ondernemer en bestuur en beleid en zorg voor draagvlak. Zo kun jij je weer richten op de toekomst en de zaken die ertoe doen.

‘Trajecten die vastlopen weer vlottrekken, dat is mijn expertise’.’

Waar wil je naartoe?

Dus waar wil je naartoe? Wat wil je met je bedrijf, je locatie en de omgeving om je heen? Ik help je graag bij het ontwikkelen van de juiste groeistrategie. Of je nu melkveehouder, recreatie- of zorgondernemer bent: als jij bevlogen bent, ga ik geen uitdaging uit de weg.

Neem contact met mij op

Je weet bij mij altijd waar je aan toe bent. Ik ben open, eerlijk en durf keuzes te maken. Wil je ook een goede toekomst tegemoet? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik help je graag verder.

Scroll naar boven