Corona: aangescherpte maatregelen

Sector: Agrarisch

Donderdagmiddag 12 maart kondigde zorgminister Bruins verscherpte maatregelen aan inzake Corona. Daarom hebben wij bij De Omgevingsadviseurs ook ons beleid aangescherpt. De gezondheid van iedereen staat namelijk voorop. Het kabinet heeft op 21 april aangekondigd de verscherpte maatregelen te verlengen.

 

Hoe zien onze aangescherpte Corona-maatregelen eruit en wat betekent dit voor jou als relatie van De Omgevingsadviseurs?

  • Fysieke klantbezoeken beperken we. Deze bezoeken proberen wij zoveel mogelijk telefonisch of via face time op te vangen.
  • Wij verzoeken medewerkers om zoveel mogelijk thuis te werken tot 20 mei. Wij richten ons op zo’n manier in, dat de bedrijfsvoering er zo min mogelijk onder lijdt. Dit betekent dat alle bedrijfsprocessen bij De Omgevingsadviseurs door blijven gaan.
  • Wij vragen onze medewerkers waarvan zijn of haar gezondheid kwetsbaar is, om thuis te werken en het contact met anderen te beperken.
  • Onze medewerkers zijn per mail en telefonisch bereikbaar.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen inzake Corona op de voet.

Heb jij een afspraak met één van onze medewerkers? Dan gaan we graag met je in overleg of de afspraak door kan gaan zonder elkaar face to face te ontmoeten.

Wil je meer weten over de maatregelen die we treffen inzake Corona? Neem contact op met je adviseur.

Neem contact op met Robert Kamphuis

Neem contact op met Robert Kamphuis

Directeur | Senior Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

Scroll naar boven